5 handige vliegticketvergelijkers

Nederlandse reisorganisaties

Vlieg je regelmatig, dan zul je waarschijnlijk wel weten hoe belangrijk het is om de prijzen te vergelijken. Want of je nu naar Australië vliegt of een stedentripje naar Berlijn, goed vergelijken loont vrijwel altijd! Zeker als je flexibel bent en vanuit alternatieve luchthavens wil vliegen. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Bekijk dan ons overzicht van populairste ticketvergelijkers.

Vliegticketvergelijkers op een rij


logo Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is marktleider in Nederland en valt onder dezelfde organisatie als o.a. WTC.nl, Schipholtickets.nl en de VakantieDiscounter.


logo Skyscanner

Skyscanner

Skyscanner is een gratis zoekmachine voor goedkope vliegtickets, hotels en autoverhuur. De site vergelijkt meer dan 1200 aanbieders en komt met de voordeligste resultaten.


logo Paperflies

PaperFlies

Bij PaperFlies kun je met 1 zoekopdracht de vliegticket prijzen van meer dan 1200 reiswebsites vergelijken. Een inmiddels razend populaire vergelijker uit ons eigen Nederland!


logo Chaser.nl

Chaser.nl

Chaser.nl is een Nederlandse zoekmachine voor vliegtickets. Het doorzoekt de tickets van vliegmaatschappijen zoals KLM, Transavia en Ryanair maar ook bij vliegticketaanbieders als Expedia, Tix en SuperSaver.


logo Momondo

Momondo

Sinds 2006 actief en opgericht in Denemarken. Monondo is naast een vergelijker voor vliegtickets, autohuur en hotels ook een site voor tips en reisinspiratie.