Skyscanner: goedkope vliegtickets, hotels en autoverhuur

Over Skyscanner

Skyscanner is een gratis zoekmachine voor goedkope vliegtickets, hotels en autoverhuur. De site vergelijkt meer dan 1200 aanbieders en komt met de voordeligste resultaten. Daarnaast heeft Skyscanner een app ontwikkeld voor iPhone, iPad, Android, en Windows Phone. Een handige tool voor op reis!

Skyscanner, een snelle groeier!

De site, opgericht in 2002, heeft maandelijks 60 miljoen gebruikers wereldwijd en is daarmee een van de meest gebruikte vergelijkingssites voor vliegtickets. Ze werken met lokale partners (ticketsites of luchtvaartmaatschappijen) in landen waar ze actief zijn, om zo de beste opties te bieden aan de bezoeker. In 2016 werden ze overgenomen door het Chinese Ctrip voor 1.75 miljard dollar.

Ga je binnenkort op reis, en moet je nog de vliegtickets regelen - dan is het zeker de moeite waard eens te kijken hoeveel het scheelt. Wij zelf hebben er altijd goede ervaringen mee gehad.

Vliegtickets vergelijken: meer tips

Of je nu naar Australiƫ vliegt of een stedentripje naar Berlijn, goed vergelijken loont altijd! Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Bekijk dan ons overzicht van handige vliegticketvergelijkers.