PaperFlies: dagelijks nieuwe vliegticket deals!

Over PaperFlies

Ooit ontstaan als daily deal website, maar inmiddels is het Nederlandse PaperFlies uitgegroeid tot zeer populaire ticketvergelijker, voor zowel hotelovernachtingen als vliegtickets. De site licht dagelijks 15 vliegticketaanbiedingen uit en zetten de 10 leukste hotels voor je op een rij.

Elke dag de beste vliegticket deal

Het begon heel eenvoudig: elke dag de beste deal naar één bestemming. Dat heeft zich uitgebreid naar meerdere aanbiedingen, verdeeld over meerdere dagen. Meer bedenktijd en ook niet onbelangrijk - geen verborgen kosten. De prijs die je ziet, betaal je ook.

Ook kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de aanbiedingen die voorbij komen. Zo hoef je de site niet dagelijks te checken en mis je geen enkele deal.

PaperFlies werkt samen met alle grote vliegmaatschappijen en vliegticket aanbieders. Ook zijn ze een samenwerking aangegaan met Skyscanner.

Ze onderscheiden zich van de rest door een advies te geven in de vluchtresultaten en het dagelijkse overzicht van de beste vliegticketdeals. Boeken kan daarna bijvoorbeeld bij KLM of Transavia, maar ook bij Tix, Xpedia e.a.

Ook handig is de interactieve kaart op hun website. Hiermee kun je in 1 oogopslag zien wat de beste deal is voor elk land. Je kunt losse tickets bekijken, maar ook pakketreizen in specifiek de winter of zomer. Met een paar klikken kun je uiteindelijk de gewenste tickets boeken.

Zo is PaperFlies inmiddels de meest complete vliegticketaanbieder van Nederland geworden. Zoek je liever nog even verder? In dit overzicht hebben we de populairste vliegticket vergelijkers op een rij gezet.


Overzicht van handige vliegticketvergelijkers

Vliegtickets vergelijken: onze tips op een rij

Of je nu naar Australiƫ vliegt of een stedentripje naar Berlijn, goed vergelijken loont altijd! Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Bekijk dan ons overzicht van handige vliegticketvergelijkers.