Film & TV | Wildlife Spotten

De beste natuurfilms en documentaires op een rij!

Film en TV: de meest spectaculaire natuurdocumentaires in de bios maar on demand op Netflix, Videoland en Pathé Thuis!

Wij checken voor jou de meest spectaculaire natuurdocumentaires in de bios maar ook on demand op Netflix, Videoland en Pathé Thuis!


Poster Disneynature's Blue

Diep in de zee, met Disneynature's Blue!

Elk jaar wordt op Earth Day (Dag van de Aarde) aandacht gevraagd voor de wereldwijde natuur- klimaat- en milieuproblemen. Inmiddels behoren ook de prachtige natuurfilms van Disneynature tot deze jaarlijks terugkerende traditie. Uitgaande van de nieuwe trailer heeft Disney in het kader van Earth Day weer een juweeltje klaarliggen. Na films als Born in China (2017) en Monkey Kingdom (2015) draait het nu om de wereld van dolfijnen. Bekijk snel de spectaculaire trailer!


De 5 beste natuurdocumentaires bij Pathe Thuis

De 5 beste natuurdocumentaires bij Pathé Thuis

Maak je gebruik van Pathé Thuis, dan heb je toegang tot een aantal natuurdocumentaires die zeer de moeite waard zijn. Dit zijn de 5 beste natuurdocumentaires die hier on demand te zien zijn bij Pathé. O.a. De Oscarwinnende documentaire The Cove, over een Japanse dorpje dat een duister geheim heeft, een berenfamilie op avontuur in Disney's Bears en de Nederlandse natuur in met Holland: Natuur in de Delta! Spannende thrillerdocu's, verbluffende beelden en feelgood verhalen.


Poster van The Ivory Game

Netflix | The Ivory Game

Eens in de zoveel tijd ontstaat er een geheel nieuw filmgenre. The Ivory Game past prima in het rijtje dierenrechten-thrillers van de afgelopen jaren. De documentaire, onder andere geproduceerd door Leonardo DiCaprio, doet hetzelfde als The Cove in 2009 deed voor de dolfijnenslachtingen in Japan en Blackfish (2013) voor de orka's in gevangenschap. Met gevaar voor eigen leven - dat de docu's flink spannend maakt - laten de filmmakers de schending van dierenrechten zien.