Diep in de zee, met Disneynature's Blue!

Disneynature's Blue

Elk jaar wordt op Earth Day (Dag van de Aarde) aandacht gevraagd voor de wereldwijde natuur- klimaat- en milieuproblemen. Inmiddels behoren ook de prachtige natuurfilms van Disneynature tot deze jaarlijks terugkerende traditie. Uitgaande van de nieuwe trailer heeft Disney in het kader van Earth Day weer een juweeltje klaarliggen. Na films als Born in China (2017) en Monkey Kingdom (2015) draait het nu om de wereld van dolfijnen.

Diep in de zee, leeft het dolfijntje Echo. Echo is nog jong maar zal snel zijn plek moeten kennen in de dolfijnengemeenschap. Het koraalrif waar ze in wonen moet onderhouden worden en daar heeft elke dolfijn een taak in. Maar Echo is nog speels en wil nog zo graag lol maken.

 

Disneynature's natuurfilms

Disneynature is een onafhankelijk label onder de Walt Disney Company dat zich volledig richt op natuurdocumentaires. Het werd opgericht in 2008 en heeft sindsdien een bijzondere collectie van 12 films uitgebracht. De mix van spectaculaire beelden in combinatie met meeslepende verhalen is wat Disneynature's natuurfilms zo onderscheidend maakt. Heb je Netflix? Dan is Growing Up Wild uit 2016 alvast een aanrader. Vijf pasgeboren dieren uit verschillende streken groeien op en leren te overleven in het wild.

De film werd geregisseerd en geproduceerd door hetzelfde team als Bears (2014) en African Cats (2011). Bekijk hieronder alvast de spectaculaire trailer. Wij kunnen alvast niet wachten!

Blue draait vanaf 2 mei in de bioscoop.

Benieuwd naar de beste natuurdocumentaires die momenteel on demand te zien zijn?
De 5 beste natuurdocumentaires op Netflix
De 5 beste natuurdocumentaires bij Pathé Thuis